Trening 4/11 SIF Bobla

torsdag 4. november 2010

Treningen i dag var to delt, hvorav vi de første 20 minuttene varmet opp og gjorde noen øvelser for å øke ballkontrollen. Parallelt hadde keeperne eget opplegg. De neste 40 minuttene brukte vi til å spille, med fokus på 4 momenter/trekk; 1. plassering, 2. mottak, 3. avlevering og 4. løp i ny posisjon. Her delte vi i tre lag a fire utespillere på hvert lag, der et lag til enhver tid holdt på med egne øvelser på sidelinjen. August og Eirik stod i mål hele tiden for hvert sitt lag. Og i dag vil jeg spesielt trekke frem nettopp disse to, som var flinke til å sette i gang spillet, og varierte fint mellom korte igangsettinger og lengre utspill. Veldig bra keeperinngripen også i motstandernes angrepsspill. Generelt var dette en trening med høy kvalitet, og denne var også stigende etterhvert som dere tok til dere at ballen ikke blir sliten, og dere anvendte metoden fra 1- 4 over. Dere lot ballen gjøre større del av jobben og fikk mer fokus på plassering - glimrende! Dere skal ha ros for at dere korrigerte spillet kjapt etter tilbakemeldinger. Så da er vi klar til lørdag, og da må vi huske; plassering, mottak, avlevering og løp (PMAL). Som sagt tidligere fortsettelsen blir kjempemoro!