Oppsummering Coop Cup 6. - 7./11

søndag 7. november 2010

 
Oppsummering
Første kamp mot et velorganisert og godt Medkila-96 lag spilte vi en god kamp og tapte bare 3-0. Det står det faktisk respekt av. Så spilte vi mot Krokelvdalen-97 og vant fortjent 1-0 med en pen flikk scoring av Martin. Denne kampen "eide" vi og kunne og kanskje til og med burde scoret flere mål. Deretter spilte vi mot Kvaløya sportsklubb-96 og det endte med 1-1, etter er pent langskudd fra Sivert. Denne kampen kunne fort endt i vår favør, da vi hadde grepet om kampen og en tidlig 100% sjanse. Vi spilte veldig godt mot et tilsvarende godt 96 (!) lag. Kanskje vår beste kamp i turneringen!?

Så endelig avsluttet vi lørdagskvelden med ny kamp mot Kvaløya sportskubb, men dene gangen mot 1997 årgangen. De stakk av med 3-0 fortjent i "sekken" og det var klart for siste kampen søndag. Den ble spilt mot Krokelvdalen-97. Her "puttet" vi to raske mål, først med en kontant avslutning av Henrik, og deretter et vakkert plassert skudd av Torkel. Til slutt presset vi frem en feil ved at vi var på rett plass til rett tid, og Ola "puttet" sikkert bak keeper. Denne kampen styrte vi fra start til slutt. Vi ble faktisk nest best av 1997 lagene i denne turneringen og det er veldig bra. Jakob du gjorde en kjempeflott jobb på venstresiden:-). Godt jobba av alle sammen gutter, så sees vi  imorgen klokken 1800 til en litt rolig økt i Skarphallen.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om G97 sidene

Sidene blir i sin helhet administrert av IF Skarp G-97 v/Per Angermo. Alt innhold som tekst, bilder tilhører spillere og øvrig apparat rundt IF Skarp G97

Følgere

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP