Treningskamp SIF Bobla 30/1-2011

søndag 30. januar 2011

Returoppgjør mot Stakkevollan IF. Vi snakket på forhånd om kommunikasjon, pasninger, plassering, og innsats. Også skulle vi gå ut på banen og ikke bli stresset, men kose oss. Alle skulle med andre ord gjøre så godt de kunne, og da skulle vi være fornøyd uavhengig av resultat. SIF scoret de tre første målene og ledet 3-0, men til pause var resultatet 6-4 i vår favør. Kanonbra!!!

Dere gjorde akkurat det vi var blitt enige om før kampstart. Nydelige raid med gode pasninger og veggspill. Dere snakket sammen, plasserte dere fornuftig og leste spillet godt. Dere beholdt roen og spilte med "lave skuldre", også når de ledet. Dette var en viktig årsak til at vi hentet de igjen og tok ledelsen.

Med tanke på at SIF spilte med to utespillere på 15 år, en på 16 år og en keeper som sikkert var 17 år, så var dette en kjempe match fra vår side, faktisk også resultatmessig. Men det som gledet meg mest i dag var å se den positive utviklingen dere har hatt den siste tiden. Dere har løftet dere flere "hakk" og responderer fint på tilbakemeldingene og øvelsene fra treningene. Dette lover veldig godt, og til våren når serien starter er vi der vi skal være!

Kampen i dag var en god treningsøkt som ga oss en pekepinn på nivået og flere gode svar på hva dere er blitt flinke på, og hva vi må øve mere på utover våren. Dere har grunn til å være stolte over TRENINGSkampen dere gjennomførete i dag. Sov godt.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om G97 sidene

Sidene blir i sin helhet administrert av IF Skarp G-97 v/Per Angermo. Alt innhold som tekst, bilder tilhører spillere og øvrig apparat rundt IF Skarp G97

Følgere

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP