Trening SIF Bobla 27/01-2011, individuelle mål og treningskamp mot SIF

torsdag 27. januar 2011

På treningen i går snakket vi om individuelle mål der hver og en formulerte sitt mål for vårsemesteret. Her skulle en finne frem til en ting som en ønsket å bli bedre på. På treningen i dag var det ikke alle som husket sitt eget mål, mens treneren imponerte med å gjengi nesten alle sine individuelle mål :-). Men det skal sies at de aller aller fleste av dere både husket eget mål og til og med hadde videreutviklet det. Kjempebra!!!
De som ikke var tilstede på treningen i går fikk i oppgave i dag å tenke igjennom eget mål til neste torsdag. Til dere foreldre, snakk og spør gjerne guttene hjemme om hva målet er, hva de legger i det og hvorfor de har valgt nettopp dette.

Fin trening i dag! Vi øvde på kraft i pasningen på tvers av banen. Dette viste seg å være svært vanskelig til og begynne med, men ble raskt enklere etter noen forsøk. Deretter slo vi ballen på tvers av banen i lufta med mål om at den skulle lande ned innenfor noen markører. Dette var straks vanskeligere...
Skuddøvelsene med yttersiden av foten etter vending var en nyttig gjennomkjøring.

Før jul spilte vi mot Stakkevollan IF og jeg har snakket med de i dag for å få til et retur oppgjør. De skulle finne et tidspunkt der vi kunne bruke hele hallen i SIF Bobla og melde tilbake. Muligens blir det kamp allerede til uka - følg med, følg med på hjemmesiden. Ha en fin trening på lørdag.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om G97 sidene

Sidene blir i sin helhet administrert av IF Skarp G-97 v/Per Angermo. Alt innhold som tekst, bilder tilhører spillere og øvrig apparat rundt IF Skarp G97

Følgere

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP