Coop Cup 6. november

tirsdag 2. november 2010

Som dere sikkert har sett så er første kamp klokken 0854 - det betyr oppmøte klokken 0830 i Skarphallen. Av de 15 spillerne som nå er på G97 er det kun 11 som er spilleberettiget, fordi de 4 siste tilvekstene (som vi forøvrig gjerne skulle hatt med) ikke er i orden med hensyn til overgangspapirer. Overgangsvinduet er stengt til 15/11, og da kan vi ikke anvende dere i kamp før dette. I tillegg har vi en utfordring til, og det er at tre andre av dere har meldt forfall og det betyr at vi er 8 stk G97 spillere igjen som stiller på lørdag. Dette har resultert i at vi har hentet inn 6 "leiesoldater" fra andre Skarplag som supplerer troppen slik at den består av 14 stk.

Så da braker det løs med 3 kamper på lørdag. Husk drakt, leggbeskyttere, væske (vann) og noen karbohydrater (banan, Go morn` yoghurt etc.). Lett (liten) frokost inntas før klokken 0800.

Vel møtt! Dette blir spennende og lærerrikt.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om G97 sidene

Sidene blir i sin helhet administrert av IF Skarp G-97 v/Per Angermo. Alt innhold som tekst, bilder tilhører spillere og øvrig apparat rundt IF Skarp G97

Følgere

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP