Finale Tromsø turneringen for guttene våre!!!

lørdag 20. august 2011

Skarp -97 til finale i Tromsø turneringa 2011. Innledende runder fom torsdag tom lørdag ledet oss til semifinalespill i dag klokken 1900 mot TIL ELITE.


Den kampen vant vi fortjent 3-2 og er dermed klar for finalespill imorgen søndag 21.08.11 klokken 1100 på Alfheim stadion. Finalen spilles mot Stakkevollan IF og her er alt mulig. Men uansett resultat i morgen så er jeg utrolig imponert og stolte over det som er prestert av guttene i denne turneringen. Godt å se at alle timene gjennom en lang vinter gir uttelling og ikke minst at det vi har terpet på virker i kamp.

Så det er bare å gratulere samtlige spillere allerede før finalen er spilt. (!) Fordi, uansett resultat i morgen, så har dere lagt ned en fantastisk innsats og tatt med dere det vi har øvd på på treningene. I morgen sikrer vi oss minimum sølv og det er det beste vi noen gang har fått i en tilsvarende turnering. Fra før av har vi bronsje fra Funn cup i Narvik 2010. I morgen går vi for seier, ingenting annet.....................!


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om G97 sidene

Sidene blir i sin helhet administrert av IF Skarp G-97 v/Per Angermo. Alt innhold som tekst, bilder tilhører spillere og øvrig apparat rundt IF Skarp G97

Følgere

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP