Trening SIF Bobla 17/2-2011

torsdag 17. februar 2011

Vi startet med noen øvelser etter oppvarmingen som ble ledet av Magnus. Disse øvelsene rullerte vi på. De handlet stort sett om presisjon. "By the way", alle MÅ huske å ha med ball, eller så blir man tilskuer på treningen.

Etterpå spilte vi masse, og med bruk av "kantjokere" for å trigge bredden i spillet, veggspill og innlegg foran mål. Kjempebra, vi fikk mye mer avstand og rom ved bruk av hele bredden på banen. God bevegelse og fine raid. Noen virkelig fine avslutninger fikk vi også se. Jeg registrerer at de fleste av dere gjennomgående har høyt fokus og jobber hardt gjennom hele treningen. Dette er VELDIG bra - og helt i tråd med det vi har snakket om. Dere andre ser jeg gjerne følger på i tiden fremover. Vi skal være slitne etter en trening! Også skal alle ha ros for å stille med leggbeskyttere ferdig "montert" på leggen når treningen startet:-).

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om G97 sidene

Sidene blir i sin helhet administrert av IF Skarp G-97 v/Per Angermo. Alt innhold som tekst, bilder tilhører spillere og øvrig apparat rundt IF Skarp G97

Følgere

  © Blogger template Noblarum by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP